Stucwerk

Goed stucwerk maakt het verschil. Strak afgewerkte wanden en plafonds zorgen ervoor dat uw inrichting tot zijn recht komt, Mooi stucwerk aanbrengen vereist jarenlange ervaring en regelmatige uitoefening. Daarom is het belangrijk dat u hiervoor de juiste vakman inhuurt. Elmansouri klusbedrijf kan deze klus voor u uitvoeren als geen ander en dat ook nog eens tegen scherpe tarieven. Contact opnemen ? dat kan, onze gegevens staan op de contactpagina

Gladde wanden, wij leveren ook super strakke en gladde wanden. Na het stucwerk kan de wan worden afgewerkt met een grondlaag en wandverf. Zo ontstaat er een strak en mooi effect.

spachtelputz

Kiest u voor spachtelputz, dan kiest u natuurlijk voor Elmansouri klusbedrijf!

Spachtelputz is een wandafwerking die in allerlei structuren en kleuren is aan te brengen. Van super fijn tot heel grof en van hele lichte kleuren tot heel donker. Zo kan elke wand afgestemd worden op elk interieur.

Behang

Behang is weer helemaal hip! Behang is te koop in duizenden soorten kleuren en designs. Wij verzorgen uw behangklus van A tot Z.

Wandtegels

Uw wand voorzien van tegels, er zijn  veel verschillende tegels. Verschillende maten en kleuren. Welke tegel past het beste? wij adviseren en verzorgen uw gehele tegelklus.